A Pick Pack Pontokról | Fritel webáruház

Üres

Összesen: 0 Ft

A Pick Pack Pontokról

PickPackPont

Az ország 170 városában megtalálható 540 Pick Pack Pont bármelyikében személyesen is átveheted a megrendelt csomagot.

1. Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio hírlapüzletek, OMV, Avanti és Avia benzinkutak, Playmax, Playersroom és Sportfactory boltok, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, Avia és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjünk sms-ben vagy e-mailen, melyet követően csomagod azonnal átvehetied, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül a választott Pick Pack Pont üzlet nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart, de a kiválasztott bolt pontos nyitva tartásáról a rendelést visszaigazoló levélben is tájékoztatunk majd. 

2. Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek?

  • Ha nem tudod vagy csak nem akarod a futárt az otthonodban, vagy a munkahelyeden fogadni
  • Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találod
  • Ha szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni

3. A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

A díjszabás megtekintéséhez kattints ide.

4. Mennyi idő alatt ér a Pick Pack Pontra a csomagom?

A csomagot készleten levő termékek esetén a rendelést követő munkanapon, külső raktáras termékeknél a raktárból a központunkba való beérkezést követő munkanapon adjuk át a Pick Pack Pontnak. Innentől a csomagod várhatóan 2-3 nap múlva érkezik meg az áltadl megjelölt átvételi pontba.
 

A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldünk egy e-mailt vagy sms-t, amennyiben csomagod átvehető, ezért kérjük, mobilszámot adj meg megrendelésénél.

5. Milyen módon fizethetem ki az árut, ha Pick Pack Pontban veszem át?

Előre történő átutalással, vagy a helyszínen készpénzben, illetve a legtöbb Pick Pack Pontban bankkártyával is kifizethethető a megrendelt áru. Hogy az általad választott Pick Pack Pontban van-e bankkártya elfogadás, arról jelen oldal alján található boltlista segítségével kaphatsz információt, illetve a rendelés folyamán, amikor kiválasztod a Pick Pack Pontot, akkor információt ad a rendszer is, biztosan találsz olyan Pick Pack Pontot, ahol tudod használni bankkártyádat.

A részletes boltlistát nyitva tartással és kártyaelfogadási lehetőség feltűntetésével az oldal aljára görgetve találod. 

6. Mire lesz szükségem a csomag átvételekor?

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett személyesen veszi át, akkor közölni kell az átvétel jogcímét is. Továbbá abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérni fognak az átvételi ponton.

7. Milyen értékű árukat vehetek át a Pick Pack Ponton?

 A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 150.000HUF-ot. 

8. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelni a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz a csomagod azonosítója is.

A Pick Pack Pont átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Előbb kiválasztod a " Pick Pack Pont" szállítási módot, majd a következő lépésben választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

9. Tekintsd meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját!

10. Pick Pack Pont boltlista