Slow cooker avagy lassú főző receptek | Fritel webáruház

Üres

Összesen: 0 Ft

Slow cooker avagy lassú főző receptek

A lassú főzőedény, vagy másnéven slow cooker, rotyogtató fazék nagy segítség lehet azoknak, akik időszűkében vannak vagy tapasztalatlanok még a főzés területén.

Bárki tökéletes steaket, ropogós zöldségeket vagy ínycsiklandozó halételeket készíthet a lassú főzővel, miközben intézi saját feladatait. A FRITEL Slow Cooker megakadályozza, hogy az étel odaégjen vagy túlfőjön, így ha túl sokáig főzted azt, még akkor sem tudod "elrontani". A lassú főző használata még a legügyetlenebb szakácsok számára is egyszerű.

Használata rendkív egyszerű: Készítsd elő az összes hozzávalót, tedd bele őket a lassú főzőedénybe. Kapcsold be az eszközt, majd 4-8 óra múlva megkapod az ínycsiklandozó ételt anélkül, hogy kevergetted volna vagy rápillantottál volna. Egyszerűen annyi a dolgod tehát, hogy beállítsd a készüléket, és akár ott is hagyhatod. A legrafináltabbak éjszakára otthagyják a lassú főzőt, hogy reggelre kész is legyen az aznapi ebéd, vagy reggel beállítják a slow cookert, elmennek dolgozni, és mire hazaérnek, a vacsora ott várja őket, mintha egy kiszolgáló személyzet egész nap azon dolgozott volna. 

Mivel a főzés nem igényel zsírt, és az alacsonyabb hőmérsékletnek köszönhetően az értékes tápanyagok nem bomlanak le, egészséges ételek készíthetőek el vele. Kevesebb fűszer és só elegendő, mint hagyományos főzési eljárás esetén, hiszen a lassú főzőben főtt étel ízei gazdagabbak, az egész ételt átjárják. 

 

De milyen ételeket érdemes slow cookerrel főzni?

Igazi zsidó sólet lassú főzőben

Sólet recept

Sült csirke gyökérzöldségekkel Slow Cookerben

Mexikói csirke Slow Cookerben

Csirkés taco leves Slow Cookerben 

Pinto bableves Slow Cookerben

Bárányragu Slow Cookerben

Sertéspörkölt Slow Cookerben

Őszi almás csirke Slow Cookerben

Őszi almás csirke Fritel lassú főzőben

Sütőtök krémleves Slow Cookerben

Fritel sütőtők krémleves lassú főzőben készítve recept

  Folyamatosan frissülő receptek...  

Fritel lassú főző

Megveszem