Lassú főzés technológia | Fritel webáruház

Üres

Összesen: 0 Ft

Lassú főzés technológia

A lassú főzés technológia már a 70-es évek óta közkedvelt módszer volt professzionális szakácsok számára az olyan ételek elkészítéséhez, amelyek az otthoni környezetben túl bonyolultnak vagy kivitelezhetetlennek tűntek: sem megfelelő eszközzel, sem hőmérsékletszabályozással nem rendelkeztek. Azonban a lassú főzés technológia megoldotta ezt a problémát, hiszen a lassúfőzővel rendkívül egyszerűen lehet elkészíteni korábban rendkívül nehéz ételeket. Alapja, hogy a lassú főző oldalán, körkörösen áramlik ki a hő, így az étel sokkal egységesebben melegszik, stabil hőmérsékleten marad. Az alacsony hőmérsékleten való lassú főzéssel puhává és szaftossá változnak a húsok és minden tápanyag benne marad az ételben, így a végeredmény nemcsak jóval finomabb lesz, mint a hagyományos főzési eljárás esetén, hanem egészségesebb is.

Az alábbi modellek rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal: