FRITEL BL 3170 turmixgép

Üres

Összesen: 0 Ft

Az 1,5 literes FRITEL BL 3170 turmixgép minden nap ideális partnered lehet a konyhában, mely folyamatosan készen áll a turmixok készítésére. Készíts vele reggel egy finom shake-et vagy vitaminokban gazdag smoothie-t, ebédre egy turmixolt levest, vacsorára egy finom tésztát pestóval, a nap befejezéseképpen pedig egy ízléses koktélt zúzott jéggel.

Ínycsiklandozó turmixok, ízletes levesek és egészséges gyümölcslevek

A FRITEL BL 3170 turmixgéppel lehetőséged van rá, hogy a hét minden napján valami újat és változatosat próbálj ki egyetlen eszközzel. Elkészítheted magadnak a friss gyümölcsleved, leveseid, hűsítő smoothie-jaid és tápláló turmixaid. Az 1000 W teljesítménnyel és a 12 (!) sebességfokozattal határtalanok a lehetőségeid. 

Különleges szövetség

A tartós és hihetetlenül éles kések és az erős motor szövetségével a FRITEL BL 3170 felülemelkedik a hagyományos turmixgépeken, hiszen nem csak darál, hanem minden gyümölcsöt, zöldséget és más alapanyagokat egységesen pépesít. 

Jégaprító funkció

A strapabíró és éles késekkel lehetővé válik a kemény, nagyobb darab jegek felaprítása is a korábban elkészült turmixokba, limonádékba. Általában azoknak a modelleknek, amelyek nem rendelkeznek jégtörő funkcióval, a nagyobb darab, keményebb zöldségekkel és gyümölcsökkel is meggyűlik a baja, azonban szerencsére a FRITEL BL 3170 turmixgépnek a jégaprítás is gyerekjáték, mely egyszerűen, egyetlen gombnyomással indítható.

Karcbiztos üvegedénnyel

Az 1,5 literes üveg keverőedény (keverőpohár / kehely / turmixkehely / keverőtál) "Lock" funkcióval van ellátva, így gyermekek nem tudják kinyitni működés közben. Az üveg anyagösszetétel a hagyományos műanyag keverőpoharakkal ellentétben nem karcolódik, nem veszi át az élelmiszerek ízét, nem színeződik el, így Te teljes és eredeti ízvilágát élvezheted az elkészült ételeknek anélkül, hogy aggódnod kellene a karcolódásokba fészkelődött baktériumok miatt.

12 sebességbeállítás a Te ízlésedre szabva

A vezérlő kapcsolóval 12 sebességbeállítás érhető el. A sebesség széles skálán való állításával lehetőséged van különféle állagú turmixokat készíteni a darabostól egészen a teljesen homogénig.

Nagy teljesítmény, sokoldalú felhasználás

A nagy sebességű mixer kései 2000 fordulat / perc fordulatszámmal működnek. Motorja rendkívül erős (1000 watt), így játszi könnyedséggel megbirkózik ezzel a teljesítménnyel, mely lehetővé teszi a hideg ételek elő- vagy elkészítését, így nyugodtan készíthetsz vele a turmixoktól kezdve a hideg leveseken át a smoothiekon (fagyi) keresztül rengeteg féle ételt és italt. A nagy teljesítménynek köszönhetően a turmixgép nem melegszik túl, így motorja is rendkívül hosszú élettartamú.

Turbo fokozat

Impulzus (pulzálás) funkcióval, melyet nevezhetünk akár turbó vagy pillanatokozó fokozatnak is, mely a tökéletesebb keverés elérésére szolgál, fokozza a teljesítményt. Tojásfelverésnél szokták használni például, vagy a keményebb alapanyagok összeturmixolására.

Levehető kések, könnyű tisztítás

Rendkívül könnyű tisztítani: A rozsdamentes acél kések könnyedén eltávolíthatóak. A keverőpohár, a mérőedény és a fedél nagyon egyszerűen tisztítható, és akár mindhárom rész mosogatógépben mosogatható. 

 

A gumiból készült dugóval hermetikusan le lehet zárni a turmixgép fedelét.

A töltőedény leegyszerűsíti az összetevők és a folyadékok hozzáadását. A töltőedény egyúttal mérőedény is (50 ml maximum kapacitással), melynek segítségével könnyedén kimérheti a receptek hozzávalóit.

Technikai adatok: 1000 W. Méret: 16x16x41 cm. 

 

Így is ismerheted: 
FRITEL BL 3170 turmix gép, BL3170 turmixgép, BL3170 turmix gép