FRITEL FR 1355 - fritőz "Cool zone" technológiával

Üres

Összesen: 0 Ft
FRITEL FR 1355 - fritőz "Cool zone" technológiával
"Cool zone" olajsütő 3 literes kivitelben, a fritőzök, olajsütők specialistájától, a belga FRITEL-től.
 
Cool Zone technológia
 
A "Cool zone" technológia előnye, hogy a fritőz aljára süllyedő élelmiszermorzsák nem égnek meg, így a sütőolaj tiszta marad és akár 3x tovább használható. Az olajsütő fűtőeleme a tartályban, közvetlenül az olajnál található, így az olaj rendkívül gyorsan, szinte azonnal felmelegszik; nincs várakozási idő. A Cool zone technológiával az ételmorzsákra egy erős lefelé nyomás hat, melynek köszönhetően a készülék aljára süllyednek, és ott összegyűlnek.  Ezt a területet nevezzük "Cool zone"-nak (hideg zóna), mely akár 30 °C-kal is hűvösebb lehet, mint a sütési terület. Ez annyit jelent, hogy a "Cool zone" technológiás olajsütővel gazdaságosabb az olajsütés, mint a hagyományos olajsütőkkel vagy az egyszerű serpenyőkkel, hiszen az élelmiszermaradványok nem szennyezik be az olajat, melyet így nem kell olyan gyakran cserélni.  
Fritel Cool Zone technológia - 3x tisztább olaj
 
Könnyű tisztítás
 
Az olajsütő teljesen szétszerelhető, így rendkívül könnyű tisztítani. A könnyű tisztítás egyik alap feltétele a kivehető olajtartály, mely minden Fritel olajsütőre jellemző. A FRITEL FR 1355 modellnél a tál, a ház és a porvédő fedél is mosogatógépben mosható
A készülékben az olaj nem leereszthető, mely furcsán hangozhat elsőre, de a könnyen tisztíthatóságot segíti, hiszen az olaj leeresztése hosszú távon az olajleeresztő cső eldugulását eredményezi, melynek tisztítása nagy türelmet és higgadtságot igényel. A FRITEL ennek megelőzése céljából nem építette be ezt a funkciót olajsütőibe. 
A porvédő fedél gondoskodik róla, hogy a készülék fedele ne porosodjon.
 
Biztonsági funkciók
 
A "Cool touch" nyél nem melegszik át, így könnyen megfogható használat közben is. Emellett a készülékbe három biztonsági funkció van beépítve, melyek a következőek: termosztát, mikrokapcsoló, hibás biztonság:
  • termosztát: biztonságos módon szabályozza a sütési hőmérsékletet a 150° és 190° között
  • mikrokapcsoló: ez egy extra biztonsági elem, amely a ház hátulján lévő csúszkán található és azt biztosítja, hogy a vezérlőpanel a fűtőelemmel együtt megfelelően legyen felszerelve. Ha mégsem jól lennének felszerelve, akkor a készülék nem fog beindulni.
  • hibás biztonság: ez is egy extra biztonság, ami akkor lép működésbe, ha a probléma van az eredet termosztáttal. 
A készülék stabilitásáért a biztos csúszásmentes talpak gondoskodnak. 
 
Manuális sütési hőmérséklet beállítás
 
A sütési hőmérséklet manuálisan állítható 150-190° között. A beépített hőfokszabályozó a beállított sütési hőmérsékletet állandó szinten tartja, így nem fordulhat elő a serpenyők használata során jellemző olajtúlhevülés, ami az olaj gyors elhasználódásához vezethet. 
 
 
Rozsdamentes acél kivitel.
2-4 személynek ideális méret.
Technikai adatok: 2200 watt. 41x22x26,7 cm. 3,1 kg.
 
Így is ismerheted: 
FRITEL FR 1355 fritőz, FRITEL FR 1355 olajsütő

FRITEL FR 1355 - fritőz "Cool zone" technológiával

141001
Listaár:22 000 Ft
Ár:17 500 Ft
Szállítási díjak Próbálja ki otthonában!
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
Űrtartalom: 
Szín:
Méretek:
41 × 22 × 25.7 cm
A készülék súlya:
3.1 kg

Anyaghasználat

Rozsdamentes acél ház, olajtartály, fedél és kosár; szintetikus fogantyú.
Teljesítmény:
2200 W

További termékelőnyök és tulajdonságok