FRITEL SnackTastic 4802 digitális olaj nélküli fritőz (6 előprogramozott funkció)

Üres

Összesen: 0 Ft

Az ízletes fogásokhoz nincs szükséged többé olajsütőre! A SnackTastic fritőzben ínycsiklandozó előételeket, húsgombócokat, darált húsokat, hotdogot tudsz készíteni, ráadásul akár 80%-kal kevesebb olaj felhasználásával. Szeretnél még néhány finom falatot zöldségekkel, garnélákkal, csirkeszárnyakkal vagy más tapasokkal? A SnackTastic Hot Air Technology-nek (Forrólevegő technológiának) köszönhetően mindezt könnyedén, gyorsan és zavaró szagok nélkül elkészítheted. A finom falatok elkészítése még soha nem volt ilyen könnyű. Az elektronikus vezérléssel a SnackTastic kezelése rendkívül egyszerű. (A manuális vezérlés kedvelőinek a SnackTatic 4801 fritőzt javasoljuk.)

Működési elve

A Hot Air Technology a légkeverés elvén működő sütő technológia, mely a meleg hővel és légkeverés technológiával való sütést jelenti. A Hot Air (forró levegő) segítségével a sütő olaj használata helyett a forró levegő keringtetését alkalmazza a sütéshez. 

Egészségesebb sütés

A FRITEL SnackTastic 4802 digitális olaj nélküli fritőz akár 80%-kal kevesebb olajat igényel, mint egy hagyományos olajsütő, így az ételek sokkal egészségesebbek lesznek, hiszen akár minimlis zsíradék hozzáadásával lehetséges sütni benne finomságokat. Ezzel együtt jár, hogy jóval kevesebbszer van szükség az olajcserére. 

Zárt rendszer 

A modern olajsütők egyik előnye, hogy a sütés egy teljesen zárt rendszerben történik, így a sütés során keletkező hő nem áramlik ki a készülékből, mint pl. egy serpenyő esetében, így nyáron is kellemes a használata és nem válik tőle szaunává a lakásod. A meleg levegővel együtt a a kellemetlen szagok is ugyanúgy a készülékben maradnak - már amennyi keletkezik, hiszen az olaj nélküli sütés nem jár kellemetlen szagokkal. 

Személyre szabható beállítások

Egyedi digitális érintőképernyős kijelzővel és 6 előre programozott funkcióval rendelkezik az ízletes ételek elkészítéséhez. A különféle előre programozott sütésiprogramoknak köszönhetően minden ételhez tökéletesen passzoló hőfokot és sütési időt tudsz kiválasztani, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és ne száradjon ki semmilyen hús vagy zöldség sem. A 6 előre programozott funkciót bármikor rendkívül könnyen el tudod érni. Plusz előmelegítés funkciót is kiválaszthatsz, ha nem szeretnéd használni a mikrót. 

Az időzítő 0-60 perc között állítható. 

Precíz és stabil hőmérséklet az elektronikus hőmérséklet szabályozással

A FRITEL SnackTastic 4802 digitális olaj nélküli fritőz hőmérséklete elektronikusan állítható, 40 és 200 fok között. A pontos sütési hőmérséklettel a főzési idő is sokkal pontosabban kiszámítható. Amint a készülék elérte az előre beállított hőmérsékletet, tehát az élelmiszer belerakható a készülékbe, a fritőz kellemes akusztikus hangjelzéssel adja ezt a felhasználó tudtára. A megvilágított kijelzőn minden állapot és jelzés jól látható. 

Mit lehet benne sütni?

Ha friss, ropogós sültkrumplira vágysz, vagy szeretnéd gyermekeidet meglepni valami finomsággal és ugyanakkor egészségesen étkeznél, akkor az olaj nélküli fritőz pont Neked való. De akár fagyasztott sültkrumplit, rántott csirkemellet vagy más rántott vagy sült húsokat, zöldségeket, kisebb falatokat, fagyasztott falatokat, mini tortákat lehet vele készíteni. Az olaj nélküli sütővel tehát finom ételeket ehetsz és közben bűntudatod sem lesz az egészségtelen étkezés miatt. A Fritel SnackTastic a finom falatok sütésén kívül alkalmas még grillezésre és pörkölése is. 

Szakácsunk tippje: használj kukoricapelyhet zsemlemorzsa helyett! Új, különleges ízélmény, egészségesebb finomság!

Biztonsági funkciók

Automatikus leállás: a készülék automatikusan leáll, amikor a programozott idő letelt, illetve akkor, amikor a készülékből kivesszük a sütőlapot. 

Extra biztonság:

  • a sütőlap kivételekor és behelyezésekor a készülék hangjelzést ad ki
  • vizuális zár jelenik meg a képernyőn, ha a sütőlap megfelelően van behelyezve.

A "Cool wall" ház nem melegszik át, hozzá lehet érni használat közben is, így a készülék biztonságos és gyerekbarát. Emellett a kihúzható sütőlap "Cool touch" nyele sem melegszik át.

A készülék stabilitásáért a biztos csúszásmentes talpak gondoskodnak, melyek minden (száraz, egységes) felületen megtapadnak. 

Könnyű tisztítás

Az olaj nélküli sütés egyik előnye, hogy kevésbé koszolódik a készülék, így takarítása is kellemesebb. A nagy kapacitású (akár 1200 gramm) fritőz teljesen szétszerelhető, így rendkívül könnyű tisztítani. A könnyű tisztítás egyik alap feltétele a kivehető tartály, mely minden Fritel olajsütőre jellemző. A FRITEL SnackTastic fritőz modellnél a tartály, a sütőlap és a sütőedény is mosogatógépben mosható

Extra rendelhető tartozékok

Fritel sütőedény SnackTastic olaj nélküli sütőkhöz

Sütőedény:

Egy sütőforma, melyekkel egyszerűen tudsz tortákat, süteményeket, crumble-öket (morzsasüteményeket), quiche-ket (francia pizza) stb. készíteni.

Megrendelem

Fritel grill serpenyő SnackTastic olaj nélküli sütőhöz

Grill sütőlap

Kihúzható grill sütőlap praktikus push gombbal.

Megrendelem 

Fritel grill rács SnackTastic olaj nélküli sütőhöz

Grill rács

Sütőrács főként húsok sütéséhez.

Megrendelem

 

Technikai adatok: 3,2 L; 1450 W; 26 x 26 x 32 cm

FRITEL SnackTastic 4802 digitális olaj nélküli fritőz (6 előprogramozott funkció)

138515
Ár:89 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Nem rendelhető
Olajkapacitás: 
Szín:
Szilárd zsírolvasztás funkció: 
Nincs
Hangjelzés a kívánt hőmérséklet elérésekor: 
Nincs
Túlmelegedés elleni védelem: 
Nincs

Doboz tartalma

alap készülék, kihúzható sütőkosár

Anyaghasználat

Műanyag ház, fogantyúk, fedél.
Teljesítmény:
1450 W

További termékelőnyök és tulajdonságok