FRITEL SnackTastic 5804 digitális olaj nélküli fritőz

Üres

Összesen: 0 Ft
Fritel Snacktastic 5804

Az ízletes fogásokhoz nincs szükséged többé a sütődre vagy az olajsütődre! A SnackTastic® 5804 fritőzben ínycsiklandozó előételeket, húsgombócokat, darált húsokat, hotdogot tudsz készíteni, ráadásul akár 80%-kal kevesebb olaj felhasználásával. Szeretnél még néhány finom falatot zöldségekkel, garnélákkal, csirkeszárnyakkal vagy más tapasokkal? A SnackTastic® Hot Air Technology-nek (Forrólevegő technológiának) köszönhetően mindezt könnyedén, gyorsan és zavaró szagok nélkül elkészítheted. A finom falatok elkészítése még soha nem volt ilyen könnyű. Az elektronikus vezérléssel a SnackTastic kezelése rendkívül egyszerű: 8 előre programozott funkció közül választhatsz, de akár személyre is szabhatod. További praktikus funkció a melegen tartás, a felmelegítés, illetve a lefagyasztott élelmiszerek kiolvasztása. 

Működési elve

A Hot Air Technology a légkeverés elvén működő sütő technológia, mely a meleg hővel és légkeverés technológiával való sütést jelenti. A Hot Air (forró levegő) segítségével a sütő olaj használata helyett a forró levegő keringtetését alkalmazza a sütéshez. 

Egészségesebb sütés

A FRITEL SnackTastic 5804 digitális olaj nélküli fritőz akár 80%-kal kevesebb olajat igényel, mint egy hagyományos olajsütő, így az ételek sokkal egészségesebbek lesznek, hiszen akár minimális zsiradék hozzáadásával lehetséges sütni benne finomságokat. Ezzel együtt jár, hogy jóval kevesebbszer van szükség az olajcserére. 

Zárt rendszer 

A modern olajsütők egyik előnye, hogy a sütés egy teljesen zárt rendszerben történik, így a sütés során keletkező hő nem áramlik ki a készülékből, mint pl. egy serpenyő esetében, így nyáron is kellemes a használata és nem válik tőle szaunává a lakásod. A meleg levegővel együtt a a kellemetlen szagok is ugyanúgy a készülékben maradnak - már amennyi keletkezik, hiszen az olaj nélküli sütés nem jár kellemetlen szagokkal. 

Személyre szabható beállítások

Egyedi digitális érintőképernyős kijelzővel és 8 előre programozott funkcióval rendelkezik az ízletes ételek elkészítéséhez. A 8 program mellett külön előmelegítés, melegen tartó és kiolvasztás funkcióval is rendelkezik. A különféle előre programozott sütési programoknak köszönhetően minden ételhez tökéletesen passzoló hőfokot és sütési időt tudsz kiválasztani, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és ne száradjon ki semmilyen hús vagy zöldség sem. A 8 előre programozott funkciót bármikor rendkívül könnyen el tudod érni. A plusz előmelegítés funkciót akkor válaszd, ha nem szeretnéd használni a mikrót; a melegen tartó funkció nagyon hasznos, ha még várni kell az étel elfogyasztásával; a kiolvasztás funkció használatával pedig nem kell órákat várakoznod, miután kivetted az élelmiszert a fagyasztóból. 

Az időzítő 0-60 perc között állítható. 

Biztonsági funkciók

Automatikus leállás: a készülék automatikusan leáll, amikor a programozott idő letelt, illetve akkor, amikor a készülékből kivesszük a tartályt. 

Extra biztonság:

 • a tartály kivételekor és behelyezésekor a készülék hangjelzést ad ki
 • vizuális zár jelenik meg a képernyőn, ha a tartály megfelelően van behelyezve.

A "Cool wall" ház nem melegszik át, hozzá lehet érni használat közben is, így a készülék biztonságos és gyerekbarát. Emellett a kihúzható tartály "Cool touch" nyele sem melegszik át.

A készülék stabilitásáért a biztos csúszásmentes talpak gondoskodnak, melyek minden (száraz, egységes) felületen megtapadnak. 

Könnyű tisztítás

Az olaj nélküli sütés egyik előnye, hogy kevésbé koszolódik a készülék, így takarítása is kellemesebb. A nagy kapacitású (akár 1,2 kg) fritőz teljesen szétszerelhető, így rendkívül könnyű tisztítani. A könnyű tisztítás egyik alap feltétele a kivehető tartály, mely minden Fritel olajsütőre jellemző. A FRITEL SnackTastic 5804 fritőz modellnél a tartály, a sütőlap és a sütőedény is mosogatógépben mosható

További kényelmi funkciók:

 • Puha bőr tapintású oldalburkolat.
 • Praktikus kábel tárolás a kábeltartó rekeszben. 

Extra rendelhető tartozékok

Fritel sütőedény SnackTastic olaj nélküli sütőkhöz Fritel sütőedény SnackTastic olaj nélküli sütőkhöz: Sütőforma, melyekkel egyszerűen tudsz süteményeket, crumble-öket (morzsasüteményeket), quiche-ket (francia pizza) stb. készíteni.


FRITEL Grill lap SnackTasti Fritel grill serpenyő SnackTastic olaj nélküli sütőhöz c sütőhöz: Kihúzható sütőlap praktikus push gommbbal.


Fritel grill rács SnackTastic olaj nélküli sütőhöz FRITEL Grill rács SnackTastic olaj nélküli sütőhöz: Sütőrács kis falatoknak, sültkrumplinak stb, amely segítségével két szinten helyezheted el az élelmiszert.


Műszaki információk

 • Képernyő: Digitális érintőképernyő. 
 • Időzítő állítása: 0-60 perc között.
 • Hőmérséklet állítása: 40° C és 200° C között
 • Funkciók: 8 előre programozott funkció, felmelegítés, melegen tartás, felolvasztás funkció.
 • Hangjelzés: a programozott hőmérséklet elérésekor, illetve a tartály ki- és behelyezésekor.
 • Ház: Cool wall ház puha bőr tapintású oldalburkolattal. 
 • Fogantyú: Cool touch
 • Lábak: nagy méretű, csúszásmentes kialakítás.
 • Automatikus leállás: a beprogramozott idő végén, illetve a tartály kivételekor. 
 • A tartály kapacitása: 1200 gr. / 3,2 liter. 
 • Teljesítmény: 1450 watt.
 • Méret: 26x26x32 cm
 • Kosár mérete (hosszúság, szélesség, magasság): 19,5 x 19,5 x 10 cm

FRITEL SnackTastic 5804 digitális olaj nélküli fritőz

138540
Listaár:66 315 Ft
Ár:46 500 Ft
Szállítási díjak Próbálja ki otthonában!
Garancia: 
Várható szállítás: megrendeléstől számított 3 hét
Olajkapacitás: 
Szín:
Méretek:
26 × 26 × 32 cm

Doboz tartalma

alap készülék, kihúzható sütőkosár

Anyaghasználat

Műanyag ház, fogantyúk, fedél.
Teljesítmény:
1450 W

További termékelőnyök és tulajdonságok