FRITEL SnackTastic 5804 digitális olaj nélküli fritőz

Üres

Összesen: 0 Ft
Fritel Snacktastic 5804

Az ízletes fogásokhoz nincs szükséged többé a sütődre vagy az olajsütődre! A SnackTastic® 5804 fritőzben ínycsiklandozó előételeket, húsgombócokat, darált húsokat, hotdogot tudsz készíteni, mindezt olaj nélkül, vagy minimális zsiradék felhaszálásával. Szeretnél még néhány finom falatot zöldségekkel, garnélákkal, csirkeszárnyakkal vagy más tapasokkal? A SnackTastic® Hot Air Technology-nek (Forrólevegő technológiának) köszönhetően mindezt könnyedén, gyorsan és zavaró szagok nélkül elkészítheted. A finom falatok elkészítése még soha nem volt ilyen könnyű. Az elektronikus vezérléssel a SnackTastic kezelése rendkívül egyszerű: 8 előre programozott funkció közül választhatsz, de akár személyre is szabhatod. További praktikus funkció a melegen tartás, a felmelegítés, illetve a lefagyasztott élelmiszerek kiolvasztása. 

Működési elve

A Hot Air Technology a légkeverés elvén működő sütő technológia, mely a meleg hővel és légkeverés technológiával való sütést jelenti. A Hot Air (forró levegő) segítségével a sütő olaj használata helyett a forró levegő keringtetését alkalmazza a sütéshez. 

Egészségesebb sütés

A FRITEL SnackTastic 5804 digitális olaj nélküli fritőzzel akár olaj nélkül, vagy minimális zsiradék hozzáadásával lehetséges sütni a finomságokat, így az elkészült ételek sokkal egészségesebbek lesznek.

Fritel SnackTastic olaj nélküli sütő receptek

A készülékhez tartozó folyamatosan frissülő receptgyűjteményünket itt nézheted meg:

Olaj nélküli sütő receptek

Zárt rendszer 

A modern olajsütők egyik előnye, hogy a sütés egy teljesen zárt rendszerben történik, így a sütés során keletkező hő nem áramlik ki a készülékből, mint pl. egy serpenyő esetében, így nyáron is kellemes a használata és nem válik tőle szaunává a lakásod. A meleg levegővel együtt a a kellemetlen szagok is ugyanúgy a készülékben maradnak - már amennyi keletkezik, hiszen az olaj nélküli sütés nem jár kellemetlen szagokkal. 

Személyre szabható beállítások

Egyedi digitális érintőképernyős kijelzővel és 8 előre programozott funkcióval rendelkezik az ízletes ételek elkészítéséhez. A 8 program mellett külön előmelegítés, melegen tartó és kiolvasztás funkcióval is rendelkezik. A különféle előre programozott sütési programoknak köszönhetően minden ételhez tökéletesen passzoló hőfokot és sütési időt tudsz kiválasztani, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és ne száradjon ki semmilyen hús vagy zöldség sem. A 8 előre programozott funkciót bármikor rendkívül könnyen el tudod érni. A plusz előmelegítés funkciót akkor válaszd, ha nem szeretnéd használni a mikrót; a melegen tartó funkció nagyon hasznos, ha még várni kell az étel elfogyasztásával; a kiolvasztás funkció használatával pedig nem kell órákat várakoznod, miután kivetted az élelmiszert a fagyasztóból. 

Az időzítő 0-60 perc között állítható. 

Biztonsági funkciók

Automatikus leállás: a készülék automatikusan leáll, amikor a programozott idő letelt, illetve akkor, amikor a készülékből kivesszük a tartályt. 

Extra biztonság:

 • a tartály kivételekor és behelyezésekor a készülék hangjelzést ad ki
 • vizuális zár jelenik meg a képernyőn, ha a tartály megfelelően van behelyezve.

A "Cool wall" ház nem melegszik át, hozzá lehet érni használat közben is, így a készülék biztonságos és gyerekbarát. Emellett a kihúzható tartály "Cool touch" nyele sem melegszik át.

A készülék stabilitásáért a biztos csúszásmentes talpak gondoskodnak, melyek minden (száraz, egységes) felületen megtapadnak. 

Könnyű tisztítás

Az olaj nélküli sütés egyik előnye, hogy kevésbé koszolódik a készülék, így takarítása is kellemesebb. A nagy kapacitású (akár 1,2 kg) fritőz teljesen szétszerelhető, így rendkívül könnyű tisztítani. A könnyű tisztítás egyik alap feltétele a kivehető tartály, mely minden Fritel olajsütőre jellemző. A FRITEL SnackTastic 5804 fritőz modellnél a tartály, a sütőlap és a sütőedény is mosogatógépben mosható. 

További kényelmi funkciók:

 • Puha bőr tapintású oldalburkolat.
 • Praktikus kábel tárolás a kábeltartó rekeszben. 

Extra rendelhető tartozékok

Fritel sütőedény SnackTastic olaj nélküli sütőkhözFritel sütőedény SnackTastic olaj nélküli sütőkhöz: Sütőforma, melyekkel egyszerűen tudsz süteményeket, crumble-öket (morzsasüteményeket), quiche-ket (francia pizza) stb. készíteni.


Fritel grill serpenyő SnackTastic olaj nélküli sütőhözFRITEL Grill lap SnackTastic sütőhöz: Kihúzható sütőlap praktikus push gommbbal.


Fritel grill rács SnackTastic olaj nélküli sütőhözFRITEL Grill rács SnackTastic olaj nélküli sütőhöz: Sütőrács kis falatoknak, sültkrumplinak stb, amely segítségével két szinten helyezheted el az élelmiszert.


Műszaki információk

 • Képernyő: Digitális érintőképernyő. 
 • Időzítő állítása: 0-60 perc között.
 • Hőmérséklet állítása: 40° C és 200° C között
 • Funkciók: 8 előre programozott funkció, felmelegítés, melegen tartás, felolvasztás funkció.
 • Hangjelzés: a programozott hőmérséklet elérésekor, illetve a tartály ki- és behelyezésekor.
 • Ház: Cool wall ház puha bőr tapintású oldalburkolattal. 
 • Fogantyú: Cool touch
 • Lábak: nagy méretű, csúszásmentes kialakítás.
 • Automatikus leállás: a beprogramozott idő végén, illetve a tartály kivételekor. 
 • A tartály kapacitása: 1200 gr. / 3,2 liter. 
 • Teljesítmény: 1450 watt.
 • Méret: 26x26x32 cm
 • Kosár mérete (hosszúság, szélesség, magasság): 19,5 x 19,5 x 10 cm

FRITEL SnackTastic 5804 digitális olaj nélküli fritőz

138540
Garancia: 
Nem rendelhető
Olajkapacitás: 
Technológia: 
Digitális vezérlés: 
Egyedi digitális érintőképernyős kijelző 8 előreprogramozott funkcióval
Szín:
Állítható sütési hőmérséklet: 
A sütési hőmérsékletet elektronikusan állítható 40°C és 200°C között.
Méretek:
26 × 26 × 32 cm
Szilárd zsírolvasztás funkció: 
Nincs
Hangjelzés a kívánt hőmérséklet elérésekor: 
Van
Túlmelegedés elleni védelem: 
Nincs

Doboz tartalma

alap készülék, kihúzható sütőkosár

Anyaghasználat

Műanyag ház, fogantyúk, fedél.
Teljesítmény:
1450 W

További termékelőnyök és tulajdonságok