FRITEL SnackTastic 6902 digitális olaj nélküli fritőz (8 előprogramozott funkció, XL méretű kosár)

Üres

Összesen: 0 Ft
Fritel SnackTastic 6902 olaj nélküli sütő

Az ízletes fogásokhoz nincs szükséged többé olajsütőre! A SnackTastic fritőzben ínycsiklandozó előételeket, húsgombócokat, darált húsokat, hotdogot tudsz készíteni, mindezt olaj nélkül, vagy minimális zsiradék felhaszálásával. Szeretnél még néhány finom falatot zöldségekkel, garnélákkal, csirkeszárnyakkal vagy más tapasokkal? A SnackTastic Hot Air Technology-nek (Forrólevegő technológiának) köszönhetően mindezt könnyedén, gyorsan és zavaró szagok nélkül elkészítheted. A finom falatok elkészítése még soha nem volt ilyen könnyű. Az elektronikus vezérléssel a SnackTastic kezelése rendkívül egyszerű: 8 előre programozott funkció közül választhatsz, de akár személyre is szabhatod. További praktikus funkció a melegen tartás, a felmelegítés és a kiolvasztás. Ha az egész család számára szeretnél egészséges és finom ételeket készíteni, akkor a SnackTastic olaj nélküli sütő tökéletes választás számára, hiszen XL kosarában akár egy egész csirkét könnyedén megsüthetsz benne.

Fritel SnackTastic 6902 olaj nélküli sütő

Működési elve

A Hot Air Technology a légkeverés elvén működő sütő technológia, mely a meleg hővel és légkeverés technológiával való sütést jelenti. A Hot Air (forró levegő) segítségével a sütő olaj használata helyett a forró levegő keringtetését alkalmazza a sütéshez. 

Egészségesebb sütés, grillezés

A FRITEL SnackTastic 6902 digitális olaj nélküli fritőzzel akár olaj nélkül, vagy minimális zsiradék hozzáadásával lehetséges sütni a finomságokat, így az elkészült ételek sokkal egészségesebbek lesznek.

Fritel SnackTastic 6902 olaj nélküli sütő Fritel SnackTastic 6902 olaj nélküli sütő

Zárt rendszer 

A modern olajsütők egyik előnye, hogy a sütés egy teljesen zárt rendszerben történik, így a sütés során keletkező hő nem áramlik ki a készülékből, mint pl. egy serpenyő esetében, így nyáron is kellemes a használata és nem válik tőle szaunává a lakásod. A meleg levegővel együtt a a kellemetlen szagok is ugyanúgy a készülékben maradnak - már amennyi keletkezik, hiszen az olaj nélküli sütés nem jár kellemetlen szagokkal. 

Személyre szabható beállítások

Egyedi digitális érintőképernyős kijelzővel és 8 előre programozott funkcióval rendelkezik az ízletes ételek elkészítéséhez. A 8 program mellett külön előmelegítés, melegen tartó és kiolvasztó funkcióval is rendelkezik. A különféle előre programozott sütési programoknak köszönhetően minden ételhez tökéletesen passzoló hőfokot és sütési időt tudsz kiválasztani, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és ne száradjon ki semmilyen hús vagy zöldség sem. A 8 előre programozott funkciót bármikor rendkívül könnyen el tudod érni. A plusz előmelegítés funkciót akkor válaszd, ha nem szeretnéd használni a mikrót, a melegen tartó funkció is nagyon hasznos, ha még várni kell az étel elfogyasztásával.

Az időzítő 0-60 perc között állítható. 

Precíz és stabil hőmérséklet az elektronikus hőmérséklet szabályozással

A FRITEL SnackTastic 6902 digitális olaj nélküli fritőz hőmérséklete elektronikusan állítható, 40 és 200 fok között. A pontos sütési hőmérséklettel a főzési idő is sokkal pontosabban kiszámítható. Amint a készülék elérte az előre beállított hőmérsékletet, tehát az élelmiszer belerakható a készülékbe, a fritőz kellemes akusztikus hangjelzéssel adja ezt a felhasználó tudtára. A megvilágított kijelzőn minden állapot és jelzés jól látható. 

Mit lehet benne sütni?

Ha friss, ropogós sültkrumplira vágysz, vagy szeretnéd gyermekeidet meglepni valami finomsággal és ugyanakkor egészségesen is étkeznél, akkor az olaj nélküli fritőz pont Neked való. De akár fagyasztott sültkrumplit, rántott csirkemellet vagy más rántott vagy sült húsokat, zöldségeket, kisebb falatokat, fagyasztott falatokat, mini tortákat is lehet vele készíteni. Sőt! Akár egy egész csirka is belefér! Az olaj nélküli sütővel tehát finom ételeket ehetsz és közben bűntudatod sem lesz az egészségtelen étkezés miatt. A Fritel SnackTastic a finom falatok sütésén kívül alkalmas még grillezésre is.

Szakácsunk tippje: használj kukoricapelyhet zsemlemorzsa helyett! Új, különleges ízélmény, egészségesebb finomság!

Fritel SnackTastic 6902 olaj nélküli sütő Fritel SnackTastic 6902 olaj nélküli sütő

Fritel SnackTastic olaj nélküli sütő receptek

A készülékhez tartozó folyamatosan frissülő receptgyűjteményünket itt nézheted meg:

Olaj nélküli sütő receptek

Biztonsági funkciók

Automatikus leállás: a készülék automatikusan leáll, amikor a programozott idő letelt, illetve akkor, amikor a készülékből kivesszük a tartályt. 

Extra biztonság:

  • a tartály kivételekor és behelyezésekor a készülék hangjelzést ad ki
  • vizuális zár jelenik meg a képernyőn, ha a tartály megfelelően van behelyezve.

A "Cool wall" ház nem melegszik át, hozzá lehet érni használat közben is, így a készülék biztonságos és gyerekbarát. Emellett a kihúzható tartály "Cool touch" nyele sem melegszik át.

A készülék stabilitásáért a biztos csúszásmentes talpak gondoskodnak, melyek minden (száraz, egységes) felületen megtapadnak. 

Könnyű tisztítás

Az olaj nélküli sütés egyik előnye, hogy kevésbé koszolódik a készülék, így takarítása is kellemesebb. A nagy kapacitású (1,5 gr) fritőz teljesen szétszerelhető, így rendkívül könnyű tisztítani. A könnyű tisztítás egyik alap feltétele a kivehető tartály, mely minden Fritel olajsütőre jellemző. A FRITEL SnackTastic olaj nélküli fritőz modellnél a tartály, a sütőlap és a sütőedény is mosogatógépben mosható. 

A kiesebb háztartások számára ideális változatokhoz kattints ide:

Fritel MySnackTastic olaj nélküli sütő 1-2 személy részére

Fritel SnackTastic olaj nélküli sütő 2-3 személy részére

 

Extra rendelhető tartozékok

Fritel sütőedény SnackTastic olaj nélküli sütőkhöz Fritel sütőedény SnackTastic olaj nélküli sütőhöz: Sütőforma, melyekkel egyszerűen tudsz süteményeket, crumble-öket (morzsasüteményeket), quiche-ket (francia pizza) stb. készíteni. 


Fritel grill rács SnackTastic olaj nélküli sütőhöz FRITEL Grill rács SnackTastic olaj nélküli sütőhöz: Sütőrács kis falatoknak, sültkrumplinak stb, amely segítségével két szinten helyezheted el az élelmiszert.


 

Technikai adatok: 5 L; 2300 W; 31,4 x 39 x 37 cm; 

FRITEL SnackTastic 6902 digitális olaj nélküli fritőz (8 előprogramozott funkció, XL méretű kosár)

138550
Ár:109 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Nincs raktáron
Olajkapacitás: 
Technológia: 
Szín:
Digitális vezérlés: 
Egyedi digitális érintőképernyős kijelző 8 előreprogramozott funkcióval
Méretek:
31.4 × 39 × 37 cm
Állítható sütési hőmérséklet: 
A sütési hőmérsékletet elektronikusan állítható 40°C és 200°C között.
Szilárd zsírolvasztás funkció: 
Nincs
Hangjelzés a kívánt hőmérséklet elérésekor: 
Van
Túlmelegedés elleni védelem: 
Nincs

Doboz tartalma

alap készülék, kihúzható sütőkosár

Anyaghasználat

Műanyag ház, fogantyúk, fedél, speciális tapadásmentes sütőfelület.
Teljesítmény:
2300 watt

További termékelőnyök és tulajdonságok