FRITEL CW 2428 - Elektromos asztali kontakt grill cserélhető sütőlappal

Üres

Összesen: 0 Ft
Multifunkcionális elektromos asztali kontakt grill.
 

Ezzel az egyedülálló multifunkcionális modern formatervezésű kontakt grillel finom és egészséges grillételeket tud készíteni. Tapadásmentes, öntött alumínium sütőlapokkal.

14 különböző sütőlap érhető el hozzá

Grill sütőlap a csomagban, továbbá külön rendelhető: 4x6-os brüsszeli/ liège-i gofri; 4x7-es belga gorfi; 6x10-es gofri; töltött gofri; szív alakú gofri; vajas gofri; palacsinta; apró palacsinta; tölcsér; teppanyaki; szendvics; madeleine; ropogós gofri.

Egyenletes sütés

A masszív, öntött alumínium sütőlapok  biztosítják az egyenletes és optimális hőleadást, melynek köszönhetően a végeredmény is tökéletes lesz.

Egy finom panini, egy szép halétel vagy egy éttermi színvonalú steak ebédre? Bármelyiket el tudod készíteni a FRITEL CW 2428 - Elektromos asztali kontakt grillel, csupán annyi adolgod, hogy a sütési hőmérsékletet különbö mérékben szabályozod. Egészen pontosan 6 sütési fokozat közül választhatsz, így a lehető legideálisabb, személyre szabott eredményt tudod elérni. Az elektromos kontakt grill hőmérséklet beállítása még precízebb, köszönhetően a magasabb teljesítménynek (1600 W), illetve a nagy teljesítményű "hőpajzsnak". A hőpajzs funkciója, hogy segíti a hőeloszlást, így a sütőlapok mindenhol pontosan ugyanolyan hőmérsékletűek lesznek, mely az élelmiszzerek egyenletes sütésében játszik jelentős szerepet. Így az alapanyag a lehető legegységesebben fog megsülni mindenhol. 

A sütés ideje rendkívül gyors, emiatt a húsok nem tudnak kiszáradni. A kontakt grill alig igényel hozzáadott zsiradékot, így jóval egészségesebb ételeket lehet vele készíteni.

Tapadásmentes felület, könnyű tisztítás, cserélhető sütőlapok

A speciális sütőfelületnek köszönhetően semmi nem tapad a sütőlaphoz, így könnyű tisztítani. A készülék egyedi kialakításával a felesleges zsíradékot összegyűjti, az nem csöpög ki belőle, így nem fordulhat elő, hogy bármi a sütőlap alá folyjon, megnehezítve a tisztítást. Tisztítása tehát rendkívül gyors és könnyűa sütőlapok rendkívül egyszerűen, egy mozdulattal eltávolíthatóak és mosogatógépben tisztíthatóak. A sütőlapok PFOA, PTFE és teflon mentesek.

 

cw2438 gofrisütő

Tökéletesen illeszkedő sütőlapok

A sütőlapok szorosan illeszkednek egymáshoz és magához a készülékhez is, valamint a kivételük, illetve a visszahelyezésük is rendkívül egyszerű, és precízen illeszkednek a nekik kialakított helyre. Igen változatos vastagságú szeleteket lehet beletenni, hiszen akár vastagabb vagy vékonyabb húsokat szeretnél megsütni, a sütőlapok automatikusan a belehelyezett élelmiszer vastagságához illeszkednek

Biztos tartás

A konkakt grillbe helyezett élelmiszer - akár gofri, akár grill, akár szendvics, teppanyaki stb. funkcióban használod a készüléket -, minden esetben biztosan nyomódik össze, és nem kell arra rásegítened manuálisan, még hosszú idő múlva sem.

BBQ funkció

A készülék teljesen kihajtható, 180 °-ban úgy, hogy az alja és a teteje is a felületen fekszik. Így egyszerűen tudod az élelmiszereket grillezni. A készülék tehát egy nyaralás vagy egy kertiparti alatt is nagyon jó szolgálatot tehet. 

cw2438 gofrisütő

Függőleges tárolás

A készülék kompakt mérete miatt még a kisebb konyhákban is elfér,  valamint a szekrénybe is könnyedén eltehető, hiszen praktikusan függőlegesen állítva is tárolható.

Biztonság

"Cool touch"  fogantyú nem melegszik át, így könnyen megfogható. Mindemellett "Soft touch" borításának köszönhetően hozzáérni is rendkívül kellemes érzés. 

"Lock" funkció: a készüléket felhajtva az nem hajlik ki automatikusan, hanem megáll, és 180°-ban való kifordításához manuálisan kell tovább kihajtani. 

A sütőlap PFOA, PTFE és teflon mentes. A PFOA (perfluoroktánsav, C8) rákkeltő, környezetszennyező mesterséges anyag, a PTFE pedig 206°C felett mérgező és olyan alkotókra bomlik, amelyek rákkeltő összetevőket tartalmaznak. Gyakran használják ezeket az összetevőket a tapadásmentes bevonatok alapanyagaként. A FRITEL természetesen minden egyes termékénél nagy figyelmet fordít arra, hogy ezeket a veszélyes anyagokat ne építse be a készülékeibe.

A tető 105°-ig nyílik, így a készülék nyitott állapotban is stabil. (Tovább tudod nyitni 180°-ig, ha a BBQ funkciót kihasználva grillezni szeretnél rajta.)

Piros és zöld jelzőfénnyel

Piros és zöld jelzőlámpa informál arról, hogy a készülék elérte-e már a beállított hőmérséklet és a az élelmkiszert (húsokat, szendvicseket, zöldségeket stb.) bele lehet-e már tenni. Értelemszerűen amikor piros a lámpa, a készülék még nem áll készen, zöld fény esetén azonban a kezdődhet a sütés vagy a grillezés. A felmelegedés rendkívül gyorsan megtörténik. 

 

Technikai adatok: 1600 watt. 5,5 kg. 41 x 26 cm.

Így is ismerheted:
FRITEL CW2428 elektromos kontakt grillsütő, FRITEL CW 2428 elektromos kontakt grill sütő, FRITEL CW2428 elektromos kontakt grillsütő

 

FRITEL CW 2428 - Elektromos asztali kontakt grill cserélhető sütőlappal

142249
Garancia: 
Nem rendelhető
A készülék súlya:
5.5 kg

Anyaghasználat

Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény:
1600 W

További termékelőnyök és tulajdonságok