FRITEL CW 2458 - Brüsszeli / Liège-i gofrisütő cserélhető sütőlappal

Üres

Összesen: 0 Ft
Multifunkcionális gofrisütő hagyományos Brüsszeli/Liége-i, 4x6 óriás kockából álló gofrikhoz.
 
 

Ezzel az egyedülálló multifunkcionális modern formatervezésű gofrisütővel egy időben 2 gofri süthető. Tapadásmentes, öntött alumínium sütőlapokkal.

14 különböző sütőlap érhető el hozzá

4x6-os brüsszeli/ liège-i gorfi sütőlap a csomagban, továbbá külön rendelhető: 4x7-es belgai gofri; 6x10-es gofri; töltött gofri; szív alakú gofri; vajas gofri; palacsinta; apró palacsinta; tölcsér; grill; teppanyaki; szendvics; madeleine; ropogós gofri.

Egyenletes sütés, kívül ropogós, belül puha gofri - igazi belga minőség

A masszív, öntött alumínium sütőlapok  biztosítják az egyenletes és optimális hőleadást, melynek köszönhetően a végeredmény is tökéletes lesz.

Az igazán finom brüsszeli gofri íze nem hasonlítható össze a boltok polcain található kész gofrikéval. Mintha két különböző étel lenne. Aki a valódi brüsszeli gofrit megkóstolja, ezen túl csak gofrit szeretne enni. Jellemzője, hogy kívül ropogós, belül puha, melyet az egyenletes hőleadással és a megfelelő barnítási szint/hőmérséklet beállításával érhetsz el. A CW 2458 brüsszeli/ liège-i gofrisütő esetében a barnítási szint 6 fokozatban állítható, így a lehető legideálisabb, személyre szabott eredményt tudod vele elérni. A hőmérséklet beállítása ennél a gofrisütőnél még precízebb, köszönhetően a magasabb teljesítménynek (1600 W), illetve a nagy teljesítményű "hőpajzsnak". A hőpajzs funkciója, hogy segíti a hőeloszlást, így a sütőlapok mindenhol pontosan ugyanolyan hőmérsékletűek lesznek, mely a gofri egyenletes sütésében játszik jelentős szerepet. Így a tészta a lehető legegységesebben fog megsülni mindenhol. 

A gofrisütés ideje rendkívül gyors, emiatt nem tud kiszáradni ez az ínycsiklandozó nyalánkság. A gofrisütő szinte alig igényel hozzáadott zsiradékot, így is megőrizve a tészta jellegzetesen finom ízét. 

Tapadásmentes felület, könnyű tisztítás, cserélhető sütőlapok

A speciális sütőfelületnek köszönhetően a gofri nem tapad a sütőlaphoz. A készülék egyedi kialakításával a felesleges tésztát összegyűjti, az nem csöpög ki belőle, így nem fordulhat elő, hogy bármi a sütőlap alá folyjon, megnehezítve a tisztítást. Tisztítása tehát rendkívül gyors és könnyűa sütőlapok rendkívül egyszerűen, egy mozdulattal eltávolíthatóak és mosogatógépben tisztíthatóak. A sütőlapok PFOA, PTFE és teflon mentesek.

 

gofrisütő

Tökéletesen illeszkedő sütőlapok

A sütőlapok szorosan illeszkednek egymáshoz és magához a készülékhez is, valamint a kivételük, illetve a visszahelyezésük is rendkívül egyszerű, és precízen illeszkednek a nekik kialakított helyre. Ezen felül pl. a grill vagy a teppanyaki sütőlapokat használva akár vastagabb vagy vékonyabb húsokat is meg lehet grillezni vele, mert a sütőlapok automatikusan az étel vastagságához illeszkednek

Biztos tartás

A gofrisütőbe helyezett élelmiszer - akár gofri, akár grill, akár szendvics, teppanyaki stb. funkcióban használod a készüléket -, minden esetben biztosan nyomódik össze, és nem kell arra rásegítened manuálisan, még hosszú idő múlva sem.

BBQ funkció

A készülék teljesen kihajtható, 180 °-ban úgy, hogy az alja és a teteje is a felületen fekszik. Így pl. a grill vagy a teppanyaki sütőlapokat használva lehetőség van az ételeket grillezni. A készülék egy nyaralás vagy egy kertiparti alatt is nagyon jó szolgálatot tehet. 

gofrisütő

Függőleges tárolás

A készülék kompakt mérete miatt még a kisebb konyhákban is elfér,  valamint a szekrénybe is könnyedén eltehető, hiszen praktikusan függőlegesen állítva is tárolható.

Biztonság

"Cool touch"  fogantyú nem melegszik át, így könnyen megfogható. Mindemellett "Soft touch" borításának köszönhetően hozzáérni is rendkívül kellemes érzés. 

"Lock" funkció: a készüléket felhajtva az nem hajlik ki automatikusan, hanem megáll, és 180°-ban való kifordításához manuálisan kell tovább kihajtani. 

A sütőlap PFOA, PTFE és teflon mentes. A PFOA (perfluoroktánsav, C8) rákkeltő, környezetszennyező mesterséges anyag, a PTFE pedig 206°C felett mérgező és olyan alkotókra bomlik, amelyek rákkeltő összetevőket tartalmaznak. Gyakran használják ezeket az összetevőket a tapadásmentes bevonatok alapanyagaként. A FRITEL természetesen minden egyes termékénél nagy figyelmet fordít arra, hogy ezeket a veszélyes anyagokat ne építse be a készülékeibe.

A tető 105°-ig nyílik, így a készülék nyitott állapotban is stabil. (Tovább tudod nyitni 180°-ig, ha pl. a grill sütőlappal szeretnéd igénybe venni a BBQ funkciót.)

Piros és zöld jelzőfénnyel

Piros és zöld jelzőlámpa informál arról, hogy a készülék elérte-e már a beállított hőmérséklet és a tésztát bele lehet-e önteni. Értelemszerűen amikor piros a lámpa, a készülék még nem áll készen, zöld fény esetében azonban a kezdődhet gofrikészítés. A felmelegedés rendkívül gyorsan megtörténik. 

 

Technikai adatok: 1600 watt. 5,5 kg. 41 x 26 cm. Egy gofri mérete: 12,5 x 18 cm.

Így is ismerheted:
FRITEL CW2458 brüsszeli/ liège-i gofrisütő, FRITEL CW 2458 brüsszeli/ liège-i gofri sütő, FRITEL CW2458 brüsszeli/ liège-i gofri sütő

 

FRITEL CW 2458 - Brüsszeli / Liège-i gofrisütő cserélhető sütőlappal

142600
Listaár:79 990 Ft
Ár:73 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
A készülék súlya:
5.5 kg

Anyaghasználat

Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény:
1600 W

További termékelőnyök és tulajdonságok