FRITEL GR 2275 3 in 1 kontakt grill, panini grill, BBQ grill

Üres

Összesen: 0 Ft
Fritel GR 2275 életkép

Multifunkcionális 3 az egyben elektromos asztali kontakt grill, panini grill és BBQ grill egyben

Ezzel az egyedülálló multifunkcionális modern formatervezésű 3 in 1 grillel finom és egészséges grillételeket tudsz készíteni. Kiváló választás steakek, halételek, vagy ízletes paninik elkészítéséhez. Tapadásmentes, öntött alumínium sütőlapokkal.

FRITEL GR2275 étel életkép grillzöldségek FRITEL GR 2275 étel életkép panini

Egyenletes sütés

A masszív, öntött alumínium sütőlapok biztosítják az egyenletes és optimális hőleadást, melynek köszönhetően a végeredmény is tökéletes lesz. Egy finom panini, egy szép halétel vagy egy éttermi színvonalú steak ebédre? Bármelyiket el tudod készíteni a FRITEL GR 2275 3 in 1 kontakt, panini, BBQ grillel, csupán annyi a dolgod, hogy a sütési hőmérsékletet különböző mértékben szabályozod.

A hőmérséklet fokozatmentesen szabályozható 40°-230°C között, így a lehető legfinomabb, ízlésednek megfelelő ételt készítheted el. A három az egyben grill hőmérséklet beállítása rendkívül precíz, köszönhetően a magasabb teljesítménynek (2000 W), illetve a nagy teljesítményű "hőpajzsnak". A hőpajzs funkciója, hogy segíti a hőeloszlást, így a sütőlapok mindenhol pontosan ugyanolyan hőmérsékletűek lesznek, mely az élelmiszerek egyenletes sütésében játszik jelentős szerepet. Így az alapanyag a lehető legegységesebben fog megsülni mindenhol. A sütés ideje rendkívül gyors, emiatt a húsok nem tudnak kiszáradni. A grill alig igényel hozzáadott zsiradékot, így jóval egészségesebb ételeket lehet vele készíteni.

FRITEL GR 2275 étel életkép grill

Tapadásmentes felület, könnyű tisztítás, cserélhető sütőlapok

A speciális sütőfelületnek köszönhetően semmi nem tapad a sütőlaphoz, így könnyű tisztítani. A készülék egyedi kialakításával a felesleges zsiradékot egy kivezető nyíláshoz vezeti, ahol az kifolyik a készülékhez adott szaftgyűjtő edénybe. A zsiradék csak ebben az egy irányban képes eltávozni a grill készülékből, így nem fordulhat elő, hogy bármi a sütőlap alá folyjon, megnehezítve a tisztítást. Tisztítása tehát rendkívül gyors és könnyű, a sütőlapok rendkívül egyszerűen, egy mozdulattal eltávolíthatóak és mosogatógépben tisztíthatóak. A sütőlapok PFOA, PTFE és teflon mentesek.

Tökéletesen illeszkedő sütőlapok, magasságbeállítással

A sütőlapok precízen illeszkednek a nekik kialakított helyre, valamint a kivételük, illetve a visszahelyezésük is rendkívül egyszerű. A készülékbe különböző vastagságú szeleteket tehetsz, az egészen vékonytól a rendkívül vastagig. A magasságbeállításnak köszönhetően lehetőség van a sütőlapok magasságának állítására, attól függően, hogy vastagabb vagy vékonyabb húsokat szeretnél megsütni a készülékben.

Fritel GR 2275 lemez magasság állító Fritel GR 2275 lemez magasság állító 2

Barbeque - BBQ funkció

A készülék teljesen kihajtható 180°-ban úgy, hogy az alja és a teteje is a felületen fekszik. Így egyszerűen grillezhetsz rajta. A BBQ funkcióval a készülék egy nyaralás vagy egy kertiparti alatt is nagyon jó szolgálatot tesz.

Fritel GR 2275 180 fokos funkció

Szaft kivezetés

A sütés során keletkező szaftok elvezetésére kialakítottak egy kivezetőnyílást a készüléken. Az összes felesleges szaft a nyílás felé folyik és ott a készülékhez tartozó szafttároló edénybe folyik. A készülékhez alap tartozékként 2 db szafttároló edény tartozik.

Függőleges tárolás

A készülék kompakt mérete miatt még a kisebb konyhákban is elfér, valamint a szekrénybe is könnyedén eltehető, hiszen praktikusan függőlegesen állítva is tárolható.

Biztonság

  • A "Cool touch" fogantyú nem melegszik át, így könnyen, segédeszköz használata nélkül is megfogható sütés közben is. 
  • "Lock" funkció: a készülék felhajtva nem hajlik ki automatikusan, hanem megáll, és 180°-ban való kifordításához manuálisan kell tovább kihajtani. 
  • A sütőlap PFOA, PTFE és teflon mentes. A PFOA (perfluoroktánsav, C8) rákkeltő, környezetszennyező mesterséges anyag, a PTFE pedig 206°C felett mérgező és olyan alkotókra bomlik, amelyek rákkeltő összetevőket tartalmaznak. Gyakran használják ezeket az összetevőket a tapadásmentes bevonatok alapanyagaként. A FRITEL természetesen minden egyes termékénél nagy figyelmet fordít arra, hogy ezeket a veszélyes anyagokat ne építse be a készülékeibe.
  • A tető 105°-ig nyílik, így a készülék nyitott állapotban is stabil. (Tovább tudod nyitni 180°-ig, ha a BBQ funkciót kihasználva grillezni szeretnél rajta.) 

FRITEL GR 2275 étel életkép brochette

Piros és zöld jelzőfénnyel

Piros és zöld jelzőlámpa informál arról, hogy a készülék elérte-e már a beállított hőmérséklet és az élelmiszert (húsokat, szendvicseket, zöldségeket stb.) bele lehet-e már tenni. Értelemszerűen amikor piros a lámpa, a készülék még nem áll készen, zöld fény esetén azonban a kezdődhet a sütés vagy a grillezés. A felmelegedés rendkívül gyorsan megtörténik.

 

Technikai adatok: 2000 watt. 3,9 kg. 33,5 x 35 x 14,3 cm. Sütőlapok mérete: 29 x 26 cm

Így is ismerheted:
FRITEL GR2275 elektromos kontakt grillsütő, FRITEL GR2275 elektromos kontakt grill sütő, FRITEL GR2275 elektromos kontakt grillsütő, FRITEL GR2275 barbeque grillsütő, FRITEL GR2275 panini grillsütő

FRITEL GR 2275 3 in 1 kontakt grill, panini grill, BBQ grill

142075
Ár:52 590 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
Szín:
Méretek:
26 × 29 × 11.5 cm
A készülék súlya:
3.9 kg

Doboz tartalma

Fritel GR 2275 készülék, 2 db szafttároló edény, kivehető sütőlapok

Anyaghasználat

Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlapok.
Teljesítmény:
2000 W

További termékelőnyök és tulajdonságok