FRITEL PR 3130 Pizza Grill és Raclette Grillsütő

Üres

Összesen: 0 Ft
Fritel PR3130 pizza grill raclette sütő

A Fritel PR 3130 Pizza Grill és Raclette Grillsütővel egyszerre készíthetsz bármilyen grill ételt, és süthetsz olyan pizzát, mint amit az ötcsillagos olasz éttermekben lehet enni. A kétszintes grillsütő felső szintjén a sütőlap egyetlen  mozdulattal átváltható a grill és a teppanyaki funkció között, így a csokoládén kívül gyakorlatilag bármilyen élelmiszert grillezhetsz vele. A vendégfogadás legalapvetőbb eszköze azok számára, akiknek nincs idejük vagy kedvük órákig főzőcskézni a vendégek megérkezése előtt. A Fritel PR 3130 Pizza Grill és Raclette Grillsütővel szórakozva grillezhettek együtt és mindenki jól fog lakni!

Fritel PR3130 teppanyaki

Fritel PR 3130 Pizza Grill és Raclette Grillsütő

  • három az egyben: raclette grillsütő, teppanyaki grillsütő és pizzagrillező készülék
  • beltéren és kültéren egyaránt használható
  • gyakorlatilag bármit grillezhetünk rajta
  • tapadásmentes felület
  • állítható termosztát - állítható grillezési hőmérséklet
  • könnyű tisztítás: könnyedén levehető és mosogatógépben mosható grill / teppanyaki sütőlap (35,8 x 22 cm)
  • be-, kikapcsoló gombok a grill és a teppanyaki sütőlaphoz, jelzőfénnyel
  • a grill/teppanyaki sütőlap és a lapát alakú sütőlapok PFOA, PTFE és teflon mentesek
  • gyors felmelegedés
  • alap tartozék 2 db pizza sütőlapát, 8 db lapát alakú sütőlap raclette ételekhez, pizza formázó edény, 8 db fa spatula

 

Kettő az egyben: egyszerre pizza és raclette grill sütő

Készíts pizzát és grillezz egy készülékkel, akár egyszerre! Ha szeretnél egy igazán szuper raclette vacsorapartit tartani, ugyanakkor imádod a valódi olasz, kemencében sült pizzát, akkor a Fritel PR 3130 raclette grill- és pizzasütőjét válaszd! A tapadásmentes felületen gyakorlatilag bármit süthetsz a csokoládén kívül, de ha hagyományos svájci stílusú raclette menüt szeretnél összeállítani, akkor a sajt és a krumpli elsődleges szerepet kapnak. 

Fritel PR 3130 scampi Fritel PR3130 pizza Fritel PR3130 bárányborda

Kétszintes készülék a kreatív konyhákba

A felső szint kétoldalas sütőlapja megfordítható, így bármikor egy mozdulattal válthatsz a grill és a teppanyaki sütő funkció között. Ezen a szinten süthetsz kenyeret, zöldségeket, húst vagy tengeri herkentyűket. Az alsó szint használatához szükséged van a sütőlapátokra, amiket a készülékhez mellékelünk (2 db). Ezeken a sütőlapáton elkészítheted életed legfinomabb mini pizzáit, a saját ízlésed szerint összeállítva. A sütőlapátok mellett lapát alakú sütőedények is tartoznak a készülékhez (8 db), melyekben lehet apróra vágott zöldségeket és sonkát sütni, a tetején lágyan ráolvadó sajttal.

Tapadásmentes felület, könnyű tisztítás

A speciális sütőfelületnek köszönhetően az élelmiszer nem tapad a sütőlaphoz. Tisztítása egyrészt a tapadásmentes felület miatt rendkívül gyors és könnyű, valamint a sütőlap rendkívül egyszerűen, egy mozdulattal eltávolítható és mosogatógépben tisztítható. A grill/teppanyaki sütőlap és a lapát alakú sütőlapok PFOA, PTFE és teflon mentesek.

Egyszerű, gyors: a Fritel PR 3130 Pizza Grill és Raclette Grillsütővel a sütés nem munka, hanem szórakozás

Ha vendégeket hívsz, bizonyára te is stresszelsz, hogy készen legyél minden vendégváró étellel, amit terveztél, és izgulsz amiatt, hogy mindenkinek ízlik-e majd az étel. A Fritel PR 3130 Pizza Grill és Raclette Grillsütő leveszi ezt a terhet a válladról! A Fritel grillsütőjével a raclettezés nem szól másról, csak a szórakozásról: egyetek, grillezzetek együtt és közben érezzétek jól magatokat! Nem kell órákig főzőcskézned a vendégfogadás előtt, se megteremtened a tökéletes tálalást, mégis mindenki jól fog lakni és közben szuper élményekben lesz része. Attól sem kell tartanod, hogy valaki éhen fog maradni amiatt, mert nem ízlik neki az étel, hiszen a háromfunkcós Fritel raclette grillel és pizzasütővel rengeteg finomságot lehet készíteni,  ezért biztos, hogy mindenki talál a fogára való ételt.

8 db raclette serpenyő a közös grillezéshez

Fritel PR3130 raclette lapát A grillkészülékhez tartozik 8 db lapát alakú raclette serpenyő, amelyben a társaság minden tagja elkészítheti saját magának a saját ízlése szerint a finom grill ételét, így mindenki részt vesz a sütögetésben. A serpenyők tapadásmentes bevonatúak, de ugyanakkor PFOA, PTFE és teflon mentesek. A sütőlapok mellett alap tartozék 2 db pizza sütőlapát, egy pizza formázó edény és 8 db fa spatula.

 

Technikai adatok:

Teljesítméy: 1150 + 350 Watt
Méret: 47,5 x 22,5 x 13,4 cm
Súly: 4,9 kg
Kapacitás: 8 fő részére

 

Így is ismerheted:
FRITEL  PR3130 Raclette grill, FRITEL PR3130 pizzasütő, FRITEL PR3130 pizzagrill, FRITEL PR3130 teppanyaki grill, FRITEL PR3130 pizzasütő, FRITEL PR3130 grillsütő

FRITEL PR 3130 Pizza Grill és Raclette Grillsütő

142150
Garancia: 
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: RENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 4 HÉT
Szín:
Méretek:
47.5 × 22.5 × 13.4 mm
A készülék súlya:
4.9 kg

Doboz tartalma

Grill készülék, 2 db pizza sütőlapát, 8 db lapát alakú sütőlap raclette ételekhez, pizza formázó edény, 8 db fa spatula.

Anyaghasználat

Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény:
1150 + 350 W

További termékelőnyök és tulajdonságok