FRITEL TY 1485 elektromos asztali teppanyaki grill - 40 cm hosszú sütőlap

Üres

Összesen: 0 Ft
Fritel TY 1895 teppanyaki grill sütő

Kompakt, 40 cm hosszú teppanyaki látványgrill sütő

Sokoldalúan használható asztali grill bármilyen hús, hal, zöldség, tengeri étel, pecsenye, stb. grillezéséhez. Ideális eszköz kertipartikra, nyaraláshoz, baráti összejövetelekre grillezéshez, de akár a lakáson belül is használható. Garantált lesz a siker, ezzel a grillel a társaság középpontjában. Felhasználási lehetőségeinek csak a kreativitás szab határt; tökéletes még palacsintához, omletthez, tócsnihoz és sültkrumplihoz is. 

Tapadásmentes, öntött alumínium sütőlapokkal, elektromos fűtőszállal

Elegáns megjelenésével már önmagában is az asztal dísze, nyugodtan büszkélkedhetsz vele vendégeinek.

1800 watt teljesítmény a tökéletesen átsült ételekért

Az 1800 watt teljesítményű sütőlapon még a nagyobb húsdarabok is egyenletesen átsülnek nagy mennyiségű zsiradék hozzáadása nélkül. Gyűjtsd vendégeidet a teppanyaki grillező köré és grillezzétek meg a finomságokat együtt! A jó hangulat garantált.

5 fokozatban állítható, eltávolítható hőmérséklet szabályozó

A hőmérséklet 5 fokozatban állítható, így a lehető legideálisabb, személyre szabott eredményt tudod a grillezővel elérni. A hőmérséklet szabályozó eltávolítható a készülékről, így azt sokkal könnyebben lehet hordozni, illetve a teppanyaki sütő tisztítását sem akadályozza. A termosztát tekerőgombbal, könnyedén kezelhető.

Könnyű tisztítás

Az asztali teppanyaki grill tapadásmentes felületének köszönhetően nem ragad rá semmi, minden maradékot egyszerűen el lehet róla távolítani. A felesleges zsiradékot összegyűjti, az nem csöpög ki a készülékből. 

Biztonság

"Cool touch"  fogantyú nem melegszik át, így könnyen megfogható.

A sütőlap PFOA, PTFE és teflon mentes. A PFOA (perfluoroktánsav, C8) rákkeltő, környezetszennyező mesterséges anyag, a PTFE pedig 206°C felett mérgező és olyan alkotókra bomlik, amelyek rákkeltő összetevőket tartalmaznak. Gyakran használják ezeket az összetevőket a tapadásmentes bevonatok alapanyagaként. A Belga FRITEL természetesen minden egyes termékénél nagy figyelmet fordít arra, hogy ezeket a veszélyes anyagokat ne használja.

Elképesztően gyors

Elképesztően gyorsan melegszik fel és hűl le a készülék, alig van várakozási idő. Ráadásul az ételek is rendkívül gyorsan elkészülnek, még a vastagabb húsok is gyorsan átsülnek, emiatt nem tudnak kiszáradni. Az elektromos teppanyaki grill szinte alig igényel hozzáadott zsiradékot, így jóval egészségesebb ételeket lehet vele készíteni.

Kintre és bentre, télen és nyáron is

Az 1 méter hosszú elektromos vezetéknek köszönhetően gyakorlatilag bárhova csatlakoztatható, valamint bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas.


Technikai adatok:
Anyaghasználat: Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény: 1800 W

Így is ismerheted:
FRITEL TY 1485 Teppanyaki grill, FRITEL TY 1485 Teppanyaki grillsütő, FRITEL TY1485 Teppanyaki grill, FRITEL TY1485 Teppanyaki grillsütő

FRITEL TY 1485 elektromos asztali teppanyaki grill - 40 cm hosszú sütőlap

142124
Ár:29 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Nincs raktáron

Anyaghasználat

Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény:
1800 W

További termékelőnyök és tulajdonságok