FRITEL TY 1794 elektromos asztali teppanyaki grill - 90 cm, vastag sütőlap

Üres

Összesen: 0 Ft
FRITEL TY 1794 teppanyaki 90 cm hosszú

Extra hosszú (90 cm) teppanyaki látványgrill sütő, vastag sütőlappal

Sokoldalúan használható asztali grill bármilyen hús, hal, zöldség, tengeri étel, pecsenye, stb. grillezéséhez. Ideális eszköz kertipartikra, nyaraláshoz, baráti összejövetelekre grillezéshez, de akár a lakáson belül is használható. Garantált lesz a siker, ezzel a grillel a társaság középpontjában. Felhasználási lehetőségeinek csak a kreativitás szab határt; tökéletes még palacsintához, omletthez, tócsnihoz és sültkrumplihoz is. 

Tapadásmentes, öntött alumínium sütőlapokkal, elektromos fűtőszállal.

Elegáns megjelenésével már önmagában is az asztal dísze, nyugodtan büszkélkedhetsz vele vendégeinek.

Monumentális méretű sütőlap

A majdnem 1 méter hosszú sütőlapon az élelmiszereket egy egész társaság számára gyorsan meg tudod grillezni, vagy akár egyszerre többféle ételt is készíthetsz rajta; így nincs esély pl. arra, hogy míg a főétel elkészül, addig a köret vagy más összetevők kihűljenek. Az 1800 watt teljesítményű sütőlapon még a nagyobb húsdarabok is egyenletesen átsülnek nagy mennyiségű zsiradék hozzáadása nélkül. Gyűjtsd vendégeidet a teppanyaki grillező köré és grillezzétek meg a finomságokat együtt! A jó hangulat garantált.

Vastag sütőlap

A vastag (2,5 mm) sütőlapnak köszönhetően a grillező hőleadása egyenletes, a készülék rendkívül szilárd. A hőt nem csupán egyenletesen osztja el, hanem folyamatosan tartja is. 

5 fokozatban állítható, eltávolítható hőmérséklet szabályozó

A hőmérséklet 5 fokozatban állítható, így a lehető legideálisabb, személyre szabott eredményt tudod a grillezővel elérni. A hőmérséklet szabályozó eltávolítható a készülékről, így azt sokkal könnyebben lehet hordozni, illetve a teppanyaki sütő tisztítását sem akadályozza. A termosztát tekerőgombbal, könnyedén kezelhető.

Könnyű tisztítás

Az asztali teppanyaki grill tapadásmentes felületének köszönhetően nem ragad rá semmi, minden maradékot egyszerűen el lehet róla távolítani. A felesleges zsiradékot összegyűjti, az nem csöpög ki a készülékből. Praktikus kiöntő tartozik hozzá az ételből kisült zsiradékhoz, így ezt nem szükséges felitatnod a grillezés végén, mindössze annyi a dolgod, hogy letörlöd és készen is vagy.

Biztonság

A "Cool touch"  fogantyú nem melegszik át, így könnyen megfogható.

A sütőlap PFOA, PTFE és teflon mentes. A PFOA (perfluoroktánsav, C8) rákkeltő, környezetszennyező mesterséges anyag, a PTFE pedig 206°C felett mérgező és olyan alkotókra bomlik, amelyek rákkeltő összetevőket tartalmaznak. Gyakran használják ezeket az összetevőket a tapadásmentes bevonatok alapanyagaként. A Belga FRITEL természetesen minden egyes termékénél nagy figyelmet fordít arra, hogy ezeket a veszélyes anyagokat ne használja.

Elképesztően gyors

Elképesztően gyorsan melegszik fel és hűl le a készülék, alig van várakozási idő. Ráadásul az ételek is rendkívül gyorsan elkészülnek, még a vastagabb húsok is gyorsan átsülnek, emiatt nem tudnak kiszáradni. Az elektromos teppanyaki grill szinte alig igényel hozzáadott zsiradékot, így jóval egészségesebb ételeket lehet vele készíteni.

Kintre és bentre, télen és nyáron is

Az 1 méter hosszú elektromos vezetéknek köszönhetően gyakorlatilag bárhova csatlakoztatható, valamint bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas.


4-8 személy részére.
Technikai adatok: 1800 watt. 90 x 22 cm.

Így is ismerheted:
FRITEL TY 1794 Teppanyaki grill, FRITEL TY 1794 Teppanyaki grillsütő, FRITEL TY1794 Teppanyaki grill, FRITEL TY1794 Teppanyaki grillsütő

FRITEL TY 1794 elektromos asztali teppanyaki grill - 90 cm, vastag sütőlap

142121
Garancia: 
Sajnos megszűnt!

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

A készülék súlya:
4.5 kg

Anyaghasználat

Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény:
1800 W

További termékelőnyök és tulajdonságok