FRITEL WA 1451 belga gofrisütő

Üres

Összesen: 0 Ft
Fritel WA1451 gofrisütő

Kompakt gofrisütő hagyományos belga, 4x7 kockából álló gofrihoz, egyenesen a belga FRITEL-től.

 

A kompakt, modern formatervezésű gofrisütővel egy időben 2 gofri süthető, melyek mérete 22 x 19 cm lesz. Tapadásmentes, öntött alumínium sütőlapokkal. 

Egyenletes sütés, kívül ropogós, belül puha gofri - igazi belga minőség

A fix sütőlapok biztosítják az egyenletes és optimális hőleadást, melynek köszönhetően a végeredmény is tökéletes lesz.

Az igazán finom belga gofri íze nem hasonlítható össze a boltok polcain található kész gofrikéval. Mintha két különböző étel lenne. Aki a valódi belga gofrit megkóstolja, ezen túl csak gofrit szeretne enni. Jellemzője, hogy kívül ropogós, belül puha, , melynek alap feltétele az egyenletes hőleadás és a megfelelő barnítási szint beállítása. A WA 1451 belga gofrisütő esetében a barnítási szint fokozatmentesen állítható, így a lehető legideálisabb, személyre szabott eredményt tudod vele elérni. A gofrisütés ideje rendkívül gyors, emiatt nem tud kiszáradni ez az ínycsiklandozó nyalánkság. A gofrisütő szinte alig igényel hozzáadott zsiradékot, így is megőrizve a tészta jellegzetesen finom ízét. 

Tapadásmentes felület, könnyű tisztítás

A speciális sütőfelületnek köszönhetően a gofri nem tapad a sütőlaphoz. A készülék a felesleges tésztát összegyűjti, az nem csöpög ki belőle, így más fix sütőlapos gofrisütőkkel ellentétben nem fordulhat elő, hogy bármi a sütőlap alá folyjon, megnehezítve a tisztítást. Tisztítása tehát rendkívül gyors és könnyű, használat után (miután lehűlt) egyszerűen töröld le a sütőlapokat és ismét az tiszta lesz! A sütőlapok PFOA, PTFE és teflon mentesek.

Tökéletesen illeszkedő sütőlapok

A sütőlapok szorosan illeszkednek egymáshoz és magához a készülékhez is, és mivel nem kivehetőek, rosszul sem lehet őket visszatenni, illetve nincs meg az esély rá, hogy kicsit is elmozduljanak. 

Erős tartás, biztos kallantyú

A gofrisütő kallantyúja "bepattanást" követően erősen tart, nem kell manuálisan rásegíteni az összenyomásra. 

Helytakarékos, függőleges tárolás

Kompakt mérete miatt könnyedén elfér bármelyik konyhában, azonban a legkisebb konyhák igényeire szabva a készülék praktikusan függőlegesen állítva is tárolható.

Biztonság

A "Cool touch"  fogantyú nem melegszik át, így könnyen megfogható.

A készülék gyermekzárral védett: "Lock" funkció.

A sütőlap PFOA, PTFE és teflon mentes. A PFOA (perfluoroktánsav, C8) rákkeltő, környezetszennyező mesterséges anyag, a PTFE pedig 206°C felett mérgező és olyan alkotókra bomlik, amelyek rákkeltő összetevőket tartalmaznak. Gyakran használják ezeket az összetevőket a tapadásmentes bevonatok alapanyagaként. A FRITEL természetesen minden egyes termékénél nagy figyelmet fordít arra, hogy ezeket a veszélyes anyagokat ne építse be a készülékeibe.

A tető 105°-ig nyílik, így a készülék nyitott állapotban is stabil.

Piros jelzőfénnyel

Piros jelzőlámpa informál arról, hogy a készülék elérte a beállított hőmérséklet és a tésztát bele lehet önteni. A felmelegedés rendkívül gyorsan megtörténik. 

 

Technikai adatok: 1400 watt. Egy gofri mérete: 9 x 15,5 cm. 2,3 kg.

Így is ismerheted:
FRITEL WA1451 belga gofrisütő, FRITEL WA1451 belga gofri sütő, FRITEL WA 1451 belga gofri sütő

FRITEL WA 1451 belga gofrisütő

142091
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
Szín:
A készülék súlya:
2.3 kg

Anyaghasználat

Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény:
1400 W

További termékelőnyök és tulajdonságok