Készülj velünk az Ünnepekre! | Fritel webáruház

Üres

Összesen: 0 Ft

Készülj velünk az Ünnepekre!

Csodálatos karácsony a Fritel-lel!

Az ünnepi készülődés nem mindig csupa öröm és kacagás, de mi a kezedbe adjuk különleges termékeinket, melyek elképesztő segítséget nyújthatnak a készülődésben, és leveszik a válladról a kellemetlen feladatokat.

Ilyen például a lassú főzőedény, vagy másnéven slow cooker, amivel elképesztően leegyszerűsítheted a főzést: egyszerűen beledobod az alapanyagokat, ott hagyod órákra és különösebb erőfeszítések nélkül isteni finom étel fog eléd tárulni, ami után megnyalod mind a 10 ujjadat! A lassú főzővel minden finomabb, ezért ez a kezdő és elfoglalt otthoni szakácsok kedvenc készüléke!

Megnézem a lassú főzőt

Fritel SC2290 Slow Cooker Lassú főző mindenkinek, aki imádja a zamatos, egészséges ételeket, vagy időhiányban szívesen készít úgy ebédet, hogy nem kell a konyhában sok időt eltöltenie.

 

Ha két szaloncukor között valami mennyeire vágysz, dobj össze egy olyan elsőrangú rántott hús - sültkrumpi kombót valódi belga olajsütőinkben, amilyet még soha nem ettél!

Mennyei rántott hús

Megnézem a teljesen szétszedhető olajsütőket

 

Ha pedig unod a szaloncukrot, készíts még fenségesebb édességet valódi belga gofrisütőinkben, melyekkel a street food gofrikat megszégyenítő, kívül ropos, belül puha gofrit készíthetsz!

Fritel valódi belga gofri 4x7

Megnézem a valódi belga gofrisütőket

Készülékeinkkel könnyedén elkészülhet a fényűző ünnepi menü, vagy akár egy gyors, és egyszerű főétel is szentestére. Kiváló minőségű belga konyhai gépeink teljessé teszik a karácsonyi készülődést.

 

Használd ki nem mindennapi karácsonyi ajánlatainkat, most akár 44% kedvezmény!

Érdekel a többi ajánlat

 

Karácsonyi szolgáltatás: kiszállítás karácsonyig Karácsonyi szolgáltatás: 30 napos pénzvisszafizetés

KISZÁLLÍTÁS KARÁCSONYIG

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉS

Nem kell aggódnia amiatt, hogy nem érkezik meg a kiválasztott ajándék karácsonyig!

Minden 2018.12.17-ig leadott rendelést kiszállítunk karácsonyig, ezt követően pedig a terméket átveheti üzletünkben 12.21-ig.* (*Kivételt képeznek a raktáron nem lévő termékek.)

Nem kell attól tartania, hogy ajándéka nem fog tetszeni az ajándékozottnak!

Minden 2018.12.06-12.21. között rendelt/vásárolt készülékre a normál 14 nap helyett 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.