FRITEL TY 1897 elektromos asztali teppanyaki grill - 90 cm, extra vastag sütőlap

Üres

Összesen: 0 Ft
Extra hosszú (90 cm) teppanyaki látványgrill sütő, extra vastag sütőlappal
 

Sokoldalúan használható asztali grill bármilyen hús, hal, zöldség, tengeri étel, pecsenye, stb. grillezéséhez. Ideális eszköz kertipartikra, nyaraláshoz, baráti összejövetelekre grillezéshez, de akár a lakáson belül is használható. Garantált lesz a siker, ezzel a grillel a társaság középpontjában. Felhasználási lehetőségeinek csak a kreativitás szab határt; tökéletes még palacsintához, omletthez, tócsnihoz és sültkrumplihoz is. 

Tapadásmentes, öntött alumínium sütőlapokkal, elektromos fűtőszállal.

Elegáns megjelenésével már önmagában is az asztal dísze, nyugodtan büszkélkedhetsz vele vendégeinek.

Monumentális méretű sütőlap

A majdnem 1 méter hosszú sütőlapon az élelmiszereket egy egész társaság számára gyorsan meg tudod grillezni, vagy akár egyszerre többféle ételt is készíthetsz rajta; így nincs esély pl. arra, hogy míg a főétel elkészül, addig a köret vagy más összetevők kihűljenek. Az 1800 watt teljesítményű sütőlapon még a nagyobb húsdarabok is egyenletesen átsülnek nagy mennyiségű zsiradék hozzáadása nélkül. Gyűjtsd vendégeidet a teppanyaki grillező köré és grillezzétek meg a finomságokat együtt! A jó hangulat garantált.

Extra vastag sütőlap

Az extra vastag (3,8 mm) sütőlapnak köszönhetően a grillező hőleadása egyenletes, a készülék rendkívül szilárd. A hőt nem csupán egyenletesen osztja el, hanem folyamatosan tartja is. 

5 fokozatban állítható, eltávolítható hőmérséklet szabályozó

A hőmérséklet 5 fokozatban állítható, így a lehető legideálisabb, személyre szabott eredményt tudod a grillezővel elérni. A hőmérséklet szabályozó eltávolítható a készülékről, így azt sokkal könnyebben lehet hordozni, illetve a teppanyaki sütő tisztítását sem akadályozza. A termosztát tekerőgombbal, könnyedén kezelhető.

Könnyű tisztítás

Az asztali teppanyaki grill tapadásmentes felületének köszönhetően nem ragad rá semmi, minden maradékot egyszerűen el lehet róla távolítani. A felesleges zsiradékot összegyűjti, az nem csöpög ki a készülékből. 

Biztonság

A "Cool touch"  fogantyú nem melegszik át, így könnyen megfogható.

A sütőlap PFOA, PTFE és teflon mentes. A PFOA (perfluoroktánsav, C8) rákkeltő, környezetszennyező mesterséges anyag, a PTFE pedig 206°C felett mérgező és olyan alkotókra bomlik, amelyek rákkeltő összetevőket tartalmaznak. Gyakran használják ezeket az összetevőket a tapadásmentes bevonatok alapanyagaként. A Belga FRITEL természetesen minden egyes termékénél nagy figyelmet fordít arra, hogy ezeket a veszélyes anyagokat ne használja.

Elképesztően gyors

Elképesztően gyorsan melegszik fel és hűl le a készülék, alig van várakozási idő. Ráadásul az ételek is rendkívül gyorsan elkészülnek, még a vastagabb húsok is gyorsan átsülnek, emiatt nem tudnak kiszáradni. Az elektromos teppanyaki grill szinte alig igényel hozzáadott zsiradékot, így jóval egészségesebb ételeket lehet vele készíteni.

Kintre és bentre, télen és nyáron is

Az 1 méter hosszú elektromos vezetéknek köszönhetően gyakorlatilag bárhova csatlakoztatható, valamint bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas 4-8 személy részére.


Technikai adatok:
Méretek: 90 × 22 × 10 cm
A készülék súlya: 4,5 kg
Anyaghasználat: Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény: 1800 W

Így is ismerheted:
FRITEL TY 1897 Teppanyaki grill, FRITEL TY 1897 Teppanyaki grillsütő, FRITEL TY1897 Teppanyaki grill, FRITEL TY1897 Teppanyaki grillsütő

FRITEL TY 1897 elektromos asztali teppanyaki grill - 90 cm, extra vastag sütőlap

142122
Ár:46 890 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Nincs raktáron
Méretek:
900 × 220 × 100 mm
A készülék súlya:
4.5 kg

Anyaghasználat

Öntött alumínium, PFOA, PTFE és teflon mentes sütőlap.
Teljesítmény:
1800 W

További termékelőnyök és tulajdonságok